过期域名预定抢注

找回密碼
 免费注册

X文..看不懂..

[複製鏈接]
發表於 2006-9-19 12:47:43 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Mot me pa naprimer to, da kvazi pionirji bloganja v deželi podalpski, ki so (bili) koncentrirani pod imenom ROZINA prodajo svojo dušo kljub Manifestu, ki ga na prej omenjeni strani objavijo, se z njim ponašajo in navzven kažejo svojo samostojnost.5 [0 }; k  ?: y' o2 d
蝦米意思啊?:mad:
發表於 2006-9-19 13:09:06 | 顯示全部樓層
Kljub temu, da se z vsemi štirimi, pardon petimi upiram, si ne morem kej, da se nebi spotaknu ob temo z imenom Blogos. Stvar baje sploh še ni čiz zalaufala, pa o njej govori že vsa slovenska blogerska scena. Eni projekt podpirajo, eni pač ne. Men je načeloma useen.Mot me pa naprimer to, da kvazi pionirji bloganja v deželi podalpski, ki so (bili) koncentrirani pod imenom ROZINA prodajo svojo dušo kljub Manifestu, ki ga na prej omenjeni strani objavijo, se z njim ponašajo in navzven kažejo svojo samostojnost. Sej usi dobr vemo, da je predaja (beri prodaja) zrasla na zelniku dveh osebkov njihovega klana. Enega ne morem, drugega berem redno in mi je kul. Škoda mi je Mojce. Ona ma bistre misli in kolumnistično žilico. Ne vem, a je prestop ostalih vidnejših blogerjev pri nas posledica dogovora ali le posledica dogajanja na sceni.+ [+ ~: h3 u1 x5 |& R
  f3 \& Q% `/ m$ W; w$ C' j' X
要聯繫上下文:
回復 给力 爆菊

使用道具 舉報

樓主| 發表於 2006-9-20 10:34:26 | 顯示全部樓層
:mad:成人站真不好做..看不懂..
回復 给力 爆菊

使用道具 舉報

發表於 2006-9-20 13:39:29 | 顯示全部樓層
偶也不知道這是哪國語言
回復 给力 爆菊

使用道具 舉報